top of page

Övre Husargatan Frukt

Här ser vi en sådan där ungdom som tagit på sig rullskriskorna och börjat åka från Linneplatsen på Övre Husargatan förbi Sushi Sushibar Yoshi på Övre Husargatan 17 och förbi godisbutiken som Sega Gubben bloggar om vad den heter nu har jag glömt men förut hette den 4-gott, eller nått ;)

Övre Husargatan via Sushi & Sushibar mot Brunnsgatan

Sedan verkar Rollerbladsen på inlines snubben som höll i kameran ha svängt rätt upp på Brunnsgatan som därifrån börjare så pedagogiskt med brunnsgatan Handelsbanken, är kanske det första man ser på hörnan tillsammans med Hmmm Sports rakt över på andra sidan med öppningen vänd precis till hälften mellan Övre Husargatan och Brunnsgatan.

Bilden ovan från en av de två tunna bloggar om Övre Husargatan

Många Kanske inte vet om det ännu men de flesta Svenskar lider av brist på Grönsaker, i varje fall om man får tro Livsmedelsverket för enligt Livsmedelsverket äter åtta av tio svenskar för lite grönsaker. Genom att lägga till några extra grönsaker på salladen – sockerärter, babyspenat och linser och ta bort något annat så kan vi råda bot på detta.

Livsmedelsverket har i sin nya analys utav näringsämnenena i vår dagliga mat visat att många grönsaker och rotfrukter är eftertraktansvärda näringsbomber som det vore bombat att missa. 1portion på 50 gram färsk spenat, som babyspenat, fyller oss riktigt med flera dagars behov av vitamin K och upp till 50 procent av det rekommenderade intaget av folat (folsyra), kalium, magnesium, selen, vitamin A, C-Vitamin och Vitamin B6.

Livsmedelsverket har en ny egen lista på toppen grönsaker, så här rankar de:

10 Topp Grönsaker

1. Gröna blad som spenat, mâchésallat, mangold och nässlor 2. Gröna bönor/haricot vert 3. Broccoli 4. Gröna ärter och sockerärter 5. Avokado 6. Vita bönor 7. Purjolök 8. Blomkål 9. Linser 10. Kikärter

Så visst kan det vara både smart och bra att prenumerera på frukt och grönt för att vara säker på att få i sig sitt och familjens behov och säkerställa sin egen hälsa. Vilken tjänare kan vara bättre än hälsa?

-Så Tjänare!

5 Frukt om dagen är det som gäller, Så med dessa ord tackar vi för idag

Faraj har för mycket att göra för att hålla vad han lovar så därför kan vi inte skriva något annat, än just det. vilket vi naturligtvis beklagar.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
    bottom of page